Profilbildet til lekenergodProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til MidasProfilbildet til SakoProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til fridafridaProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til NannaProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til NyssaProfilbildet til **WanjaProfilbildet til YouwishProfilbildet til SissyShirley
Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til førdeparetProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til ElviraProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til jente2011Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til bad666boyProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til LookmeProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Oslo27Profilbildet til Sako

Kimhan1992

@jegpulerallejenter
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Til jenter : kim.erlend.hansen92 skype legg meg til Vis
Disse profilene har besøkt Kimhan1992:Disse profilene har Kimhan1992 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje