Profilbildet til kajabiProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til mann oslProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til RantazticProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til *Punky*Profilbildet til Lez 40Profilbildet til ole322Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til MarwinProfilbildet til Youwish
Profilbildet til mrroyalProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til LenemorProfilbildet til Mr.XProfilbildet til latex66Profilbildet til NallexyProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til MeeowProfilbildet til bakerProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til søker sexProfilbildet til ArconadaProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Joachim*Profilbildet til HommeProfilbildet til ani5

Kimhan1992

@jegpulerallejenter
aktiv 5 år, 3 måneder siden
Til jenter : kim.erlend.hansen92 skype legg meg til Vis
Disse profilene har besøkt Kimhan1992:Disse profilene har Kimhan1992 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje