Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til AjscreamProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til kajabiProfilbildet til Tine cdProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til KimmernProfilbildet til SuzProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til MatteStProfilbildet til naughtyboy23
Profilbildet til 2KosProfilbildet til Thea92Profilbildet til en \"doktor\" her? (søker doktorlek)Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til EvensProfilbildet til ExodiaProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til Androx0Profilbildet til BotanicalProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til uzi69Profilbildet til Mossing34Profilbildet til LatexfunProfilbildet til Grom87Profilbildet til Karinagay

Kimhan1992

@jegpulerallejenter
aktiv 5 år, 3 måneder siden
Til jenter : kim.erlend.hansen92 skype legg meg til Vis
Disse profilene har besøkt Kimhan1992:Disse profilene har Kimhan1992 besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 10 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 10 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 3 uker, 5 dager siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje