Profilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til love one anotherProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til ZeroProfilbildet til -MissV-Profilbildet til MannPåHotellProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til sverre89Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til NjordProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til LeticiaProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til BergenoProfilbildet til Arousal
Profilbildet til smoker;)Profilbildet til No StringsProfilbildet til NightdiverProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til leandroProfilbildet til SigvegalProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Cato1977Profilbildet til sweden boyProfilbildet til JærguttenProfilbildet til en \"doktor\" her? (søker doktorlek)Profilbildet til Trh1980Profilbildet til pitt76Profilbildet til NataProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Vanessa Storm(TV)

Kimhan1992

@jegpulerallejenter
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Til jenter : kim.erlend.hansen92 skype legg meg til Vis
Disse profilene har besøkt Kimhan1992:Disse profilene har Kimhan1992 besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 minutt siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 minutt siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 3 uker siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje