Profilbildet til leandroProfilbildet til runAProfilbildet til SakoProfilbildet til dewill77Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til MariusProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til Hilde79Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til ElleseusProfilbildet til shinY_Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til afrikarProfilbildet til bait69
Profilbildet til geddimannProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Flekka18Profilbildet til BottomProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til guttenProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til stuve92Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til lekenergodProfilbildet til VildeeeProfilbildet til xtrProfilbildet til charlotee23Profilbildet til MrVold

Kimhan1992

@jegpulerallejenter
aktiv 5 år siden
Til jenter : kim.erlend.hansen92 skype legg meg til Vis
Disse profilene har besøkt Kimhan1992:Disse profilene har Kimhan1992 besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 2 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 2 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 måned, 3 uker siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje