Profilbildet til Slave g23Profilbildet til kinky667Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til L_KProfilbildet til LærerenProfilbildet til NannaProfilbildet til Donatello21Profilbildet til someboyProfilbildet til shinY_Profilbildet til davidandreProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til CindyCDProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Niko9Profilbildet til BBW28Profilbildet til ninatv
Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til trond`enProfilbildet til latino123Profilbildet til pytagorasProfilbildet til Siba44Profilbildet til SuzProfilbildet til dogbayProfilbildet til mindwtoProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til BullseyeProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til NåProfilbildet til Flekka18Profilbildet til troendern93Profilbildet til Caleron86Profilbildet til burndoc

Kimhan1992

@jegpulerallejenter
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Til jenter : kim.erlend.hansen92 skype legg meg til Vis
Disse profilene har besøkt Kimhan1992:Disse profilene har Kimhan1992 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Kimhan1992

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Elsker

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

Misjonær stillingen , doggy st

Moderator

Om deg

Jeg er en gutt på 20 år fra Vestfold , hører på mye musikk .

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje