Profilbildet til Hemne72Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til OralProfilbildet til kinky667Profilbildet til LamatryneProfilbildet til Helene89Profilbildet til MatteStProfilbildet til shaftyProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til MM77Profilbildet til moss73Profilbildet til Andersen89Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til temptationProfilbildet til Toyen
Profilbildet til TheRose49Profilbildet til @nn@Profilbildet til Floppa1Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til hawe35Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Singel49Profilbildet til TigerProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til sølProfilbildet til hank95Profilbildet til zailoProfilbildet til NeonProfilbildet til **vampeliten

Kimhan1992

@jegpulerallejenter
aktiv 5 år siden
Til jenter : kim.erlend.hansen92 skype legg meg til Vis
Disse profilene har besøkt Kimhan1992:Disse profilene har Kimhan1992 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Kimhan1992

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Elsker

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

Misjonær stillingen , doggy st

Moderator

Om deg

Jeg er en gutt på 20 år fra Vestfold , hører på mye musikk .

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje