Profilbildet til BotanicalProfilbildet til MrVoldProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til HardRockProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til faithProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til buskerudProfilbildet til mrtoreProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til Matiine123Profilbildet til lalaparProfilbildet til shinY_
Profilbildet til kmfantProfilbildet til bad666boyProfilbildet til LåtteProfilbildet til davidandreProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til AngelManProfilbildet til FinelineProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til jenandProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til lauraloveProfilbildet til engenanjaProfilbildet til shaftyProfilbildet til kaiasoProfilbildet til KospieProfilbildet til osllopar_27

Kimhan1992

@jegpulerallejenter
aktiv 5 år, 3 måneder siden
Til jenter : kim.erlend.hansen92 skype legg meg til Vis
Disse profilene har besøkt Kimhan1992:Disse profilene har Kimhan1992 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Kimhan1992

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Elsker

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

Misjonær stillingen , doggy st

Moderator

Om deg

Jeg er en gutt på 20 år fra Vestfold , hører på mye musikk .

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje