Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til yanaProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Grom87Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til AnMy99Profilbildet til Tine cdProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til CharlesProfilbildet til AlekProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til tr.h,photvdo
Profilbildet til snirlenProfilbildet til LangbeinProfilbildet til karlaaProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til geddimannProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til MartinosloProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til Modesty56Profilbildet til ElviraProfilbildet til jarlemannProfilbildet til kmfantProfilbildet til AsveigProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til leandro

jenand

@jenand
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt jenand:Disse profilene har jenand besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje