Profilbildet til brollProfilbildet til pierceddickProfilbildet til Isabella10Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til two-playfulProfilbildet til Reina21Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til JavhaxProfilbildet til kinky667Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Ingegard
Profilbildet til ToremannProfilbildet til KWGProfilbildet til OralProfilbildet til regntøymannProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til orro75Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Klar 79Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til FreshnessProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til mann oslProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)

jenand

@jenand
aktiv 1 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt jenand:Disse profilene har jenand besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje