Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til kinky667Profilbildet til SakoProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Mossing34Profilbildet til Roger84Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til burndocProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til maritaProfilbildet til AndyrjProfilbildet til Tyber30Profilbildet til EmmelieKK
Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til swedmanProfilbildet til HebroProfilbildet til ExosProfilbildet til stuve92Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til solaProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til Roger84Profilbildet til chip

jenand

@jenand
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt jenand:Disse profilene har jenand besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje