Profilbildet til bunnyProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til jenandProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Donatello21Profilbildet til JærguttenProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til InsomniaProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til NettstedetProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til hank95Profilbildet til zeth
Profilbildet til Kas=)Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til talkmanProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Haakon92Profilbildet til Donatello21Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til MusashiProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til sweden boyProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til SwededarterProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Fin g30

jens41

@jens41
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje