Profilbildet til NallexyProfilbildet til FreshnessProfilbildet til Reisende40Profilbildet til HazeProfilbildet til Helene89Profilbildet til RuienProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til sluggernProfilbildet til ElinesProfilbildet til SadominatorProfilbildet til pompelProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til Julie00Profilbildet til pytagorasProfilbildet til Cleo
Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til westpar76Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til Difference___Profilbildet til MatteStProfilbildet til godheksaProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til krsflortProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Alexander44Profilbildet til JimBodenProfilbildet til dia***{J51}Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til Niko9

jens41

@jens41
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje