Profilbildet til just myselfProfilbildet til talkmanProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til j18elverumProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til GogT1971Profilbildet til MartinosloProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til northkickProfilbildet til bergen89Profilbildet til MeeowProfilbildet til urokraakeProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til sweden boyProfilbildet til Solros72
Profilbildet til Mass SageProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til smoker;)Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til ninatvProfilbildet til agderProfilbildet til ArousalProfilbildet til superteddProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til sluggernProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Oslo27Profilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til fridafridaProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Pia Shemale

jens41

@jens41
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje