Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til MrVoldProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til Stine1986Profilbildet til j18elverumProfilbildet til maler.nProfilbildet til AlexanderProfilbildet til AmpriProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til SwededarterProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Telemann88Profilbildet til TommybProfilbildet til HighEndSub
Profilbildet til hgsd1Profilbildet til Lez 40Profilbildet til trond`enProfilbildet til Helene89Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til Cd28Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til AlexsProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til coolchic101

jens41

@jens41
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje