Profilbildet til Stine1986Profilbildet til LululuuProfilbildet til veilchenProfilbildet til sweden boyProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til ninatvProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til CdrypaProfilbildet til Siba44Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til BrumProfilbildet til MikeProfilbildet til InnlandetProfilbildet til bergenm30Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_
Profilbildet til NordlandProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til AyakachanProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til xtrProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til joniProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til lauraloveProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til levanger_g31

jens41

@jens41
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje