Profilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til LatexfunProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til BullseyeProfilbildet til Donatello21Profilbildet til BittenProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til LeticiaProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til KongenProfilbildet til kenneth
Profilbildet til LåtteProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Linda_25Profilbildet til DavinciProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Trh1980Profilbildet til BecksProfilbildet til LærerenProfilbildet til Cd28Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til PussiProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til xdresserProfilbildet til claireProfilbildet til EscobarProfilbildet til MellaKristin

jens41

@jens41
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje