Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til par3427Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til RuienProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til GeiriProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til InsomniaProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til LatexleahProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til hotfishProfilbildet til Huldra89Profilbildet til Thea92Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til gummihelge
Profilbildet til shaftyProfilbildet til vickycdProfilbildet til -MissV-Profilbildet til EscobarProfilbildet til zailoProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til DragongirlProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til NettstedetProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Caleron86Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til line tvProfilbildet til rubbergimp

jens41

@jens41
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje