Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til SuzProfilbildet til VigdisProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til MizzyProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til BergenoProfilbildet til Just4youProfilbildet til agderProfilbildet til bad666boyProfilbildet til Grom87Profilbildet til LadyStarProfilbildet til ani5Profilbildet til BiparProfilbildet til mindwtoProfilbildet til jenand
Profilbildet til søker sexProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til just myselfProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til knutbrgProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til vekten75Profilbildet til Dotto81Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til ThomasassProfilbildet til MedPåAlt

jens41

@jens41
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje