Profilbildet til jannis25Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til bby123Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til AlesioProfilbildet til dogbayProfilbildet til FreshnessProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til bait69Profilbildet til CarrieProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til MelekProfilbildet til hotfish
Profilbildet til Sea_sailorProfilbildet til Slave g23Profilbildet til NallexyProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til babybooProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til kennedy85Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til johnrunProfilbildet til xdresserProfilbildet til MelekProfilbildet til YongProfilbildet til BadboyProfilbildet til KiwienProfilbildet til Becks

jens41

@jens41
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje