Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til TommybProfilbildet til krsflortProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til BecksProfilbildet til sanjaProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Rebel&Passion
Profilbildet til YongProfilbildet til ManimalProfilbildet til Angel84Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til SvetikProfilbildet til sluggernProfilbildet til Nic94Profilbildet til Fin g30Profilbildet til CdrypaProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til colargolProfilbildet til godsg1Profilbildet til ingolad

jens41

@jens41
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje