Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til DionysusProfilbildet til synnyProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til JosepProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til jonas93Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til InnlandetProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til joniProfilbildet til testomanProfilbildet til nymfodale
Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til AnetteleProfilbildet til cat68Profilbildet til RogermadsProfilbildet til apeeassProfilbildet til vickycdProfilbildet til AyakachanProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til two-playfulProfilbildet til ScorpionProfilbildet til jarlemannProfilbildet til BadboyProfilbildet til Telemann88

jens41

@jens41
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje