Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til JupiterProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til Crazy92Profilbildet til Klar 79Profilbildet til Niko9Profilbildet til DionysusProfilbildet til KristiansenProfilbildet til DjeimiProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til mannstavanger
Profilbildet til zailoProfilbildet til RubberkingProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til yanaProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til westpar76Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til trisvikProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til jens41Profilbildet til søker sexProfilbildet til NordJente90Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til SingleElise

jens41

@jens41
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje