Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til cat68Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til veilchenProfilbildet til 59modellProfilbildet til poopITboyProfilbildet til eddi1000Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til coolchic101Profilbildet til MeeowProfilbildet til zailoProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Butt Farmer
Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Slave g23Profilbildet til jente2011Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til slaviProfilbildet til AzathothProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til ToyenProfilbildet til SigvegalProfilbildet til ZeroProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til HexaProfilbildet til kjelli77

jens41

@jens41
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje