Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til BecksProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til Lill17Profilbildet til JaNuSProfilbildet til Hilde79Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til TigerProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til petzlProfilbildet til ak00nProfilbildet til XjanneProfilbildet til sweden boyProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til golfbear
Profilbildet til KjellarProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til badboy1986Profilbildet til MaykieProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til BittenProfilbildet til DorransProfilbildet til C.lop14Profilbildet til ElyProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til fridafridaProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til fadedProfilbildet til Geiri

jens41

@jens41
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje