Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til OsloG21Profilbildet til fadedProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til RockDudeProfilbildet til Angel84Profilbildet til Buffy93Profilbildet til LåtteProfilbildet til oslokosProfilbildet til AsveigProfilbildet til DonGrisProfilbildet til Kate WProfilbildet til Man30303Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til GoldenProfilbildet til MellaKristin
Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til MariusProfilbildet til UerfarenProfilbildet til Difference___Profilbildet til Mr.XProfilbildet til line tvProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til latex66Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til badboy1986Profilbildet til RememBr83

jens41

@jens41
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje