Profilbildet til Anne72Profilbildet til LokerProfilbildet til ElinesProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til @nn@Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til BistvgProfilbildet til Per SProfilbildet til wille455Profilbildet til kaiasoProfilbildet til akane21Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til 59modellProfilbildet til EmmelieKK
Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til maritaProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til TordenspydProfilbildet til No StringsProfilbildet til stor pungProfilbildet til qwerty19Profilbildet til halloisProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til På_søkProfilbildet til SnæxProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til akane21

jens41

@jens41
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje