Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til EvensProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til zailoProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til ToremannProfilbildet til GiggSProfilbildet til CindyCDProfilbildet til kmfantProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Golden
Profilbildet til pitt76Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til FinelineProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til losamantesProfilbildet til JiJiProfilbildet til Merethe21Profilbildet til buskerudProfilbildet til JosepProfilbildet til LenemorProfilbildet til Geirern92Profilbildet til StavangerProfilbildet til sverre89Profilbildet til Latex44

jens41

@jens41
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje