Profilbildet til fevikmannenProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til LululuuProfilbildet til SoffiProfilbildet til vanosm52Profilbildet til BjornchProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til charlotee23Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til RememBr83Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til gameroslProfilbildet til henrkjarProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til Djeimi
Profilbildet til NightdiverProfilbildet til *Punky*Profilbildet til Mossing34Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til shinY_Profilbildet til trannyboyProfilbildet til AsveigProfilbildet til Cato1977Profilbildet til JærguttenProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til KatherineProfilbildet til ErogenProfilbildet til LilliMyProfilbildet til line tv

jens41

@jens41
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje