Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til Hemne72Profilbildet til Thea92Profilbildet til norseman9Profilbildet til AmpriProfilbildet til Tine cdProfilbildet til GiggSProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til jannis25Profilbildet til hank95Profilbildet til freaky2Profilbildet til Passivg19Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)
Profilbildet til m52aProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Tony21Profilbildet til KospieProfilbildet til NightdiverProfilbildet til komigje69Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til JaNuSProfilbildet til pia1975Profilbildet til RogermadsProfilbildet til .LisetvProfilbildet til NylongummiProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til Leto78Profilbildet til Søker spennign

jens41

@jens41
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje