Profilbildet til Lez 40Profilbildet til Haakon92Profilbildet til HazeProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til RubberkingProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til BillProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Roger84Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til Cato1977Profilbildet til testomanProfilbildet til Kalle2Profilbildet til RAPID4Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til bbck oslo
Profilbildet til stuve92Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til CleoProfilbildet til elghodeProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til LadyStarProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til KosMusProfilbildet til toro60Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til ArielProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til NordJente90Profilbildet til SwededarterProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Robin..tv

jens41

@jens41
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje