Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til afrikarProfilbildet til testomanProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til AyakachanProfilbildet til Lill17Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til EscobarProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til wille455Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til Erogen
Profilbildet til windel999Profilbildet til Matiine123Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til LululuuProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til GogT1971Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til sjømannProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til EvensProfilbildet til pia1975Profilbildet til subtrollet71

jens41

@jens41
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje