Profilbildet til sweden boyProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til førdeparetProfilbildet til NannaProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til SvantepriProfilbildet til mark04Profilbildet til LarsnProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til bunnyProfilbildet til apeeassProfilbildet til PhenrikProfilbildet til trannyboyProfilbildet til broll
Profilbildet til buskerudProfilbildet til SjtProfilbildet til BillProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til Bimann43Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til PussiProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til bbck osloProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til sanjaProfilbildet til dp72Profilbildet til 59modell

jens41

@jens41
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje