Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til guttenProfilbildet til DodraugenProfilbildet til stor pungProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til JontassProfilbildet til NataProfilbildet til Cato1977Profilbildet til CharlesProfilbildet til InsomniaProfilbildet til Hilde79Profilbildet til Tobben28Profilbildet til coolchic101Profilbildet til Pleasurekraft
Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til ZizouProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Natasha93Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til zailoProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til golfbearProfilbildet til blaithinProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til treff hedmarkProfilbildet til LadyStarProfilbildet til love one anotherProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til nafa

jens41

@jens41
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje