Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til davidandreProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til stian93Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til chipProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til XenaProfilbildet til MehtevasProfilbildet til LokerProfilbildet til ArconadaProfilbildet til skurk3Profilbildet til SiljeProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Sukkerspinn86
Profilbildet til wille455Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Kalle2Profilbildet til MeeowProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til orphansProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til westpar76Profilbildet til CalaDorProfilbildet til bby123Profilbildet til Cd28Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til BrumProfilbildet til Sheryl

jens41

@jens41
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje