Profilbildet til PhenrikProfilbildet til andy1988Profilbildet til InnlandetProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Angel84Profilbildet til AjscreamProfilbildet til chipProfilbildet til knny88Profilbildet til Grom87Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til RomeoProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til PSYllon
Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til MehtevasProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til ZizouProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til StrazoProfilbildet til MissyMooProfilbildet til Crazy92Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til staalmannenProfilbildet til norseman9Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til bergen89Profilbildet til oslobiffen

jens41

@jens41
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje