Profilbildet til På_søkProfilbildet til FreshnessProfilbildet til Flekka18Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til SpindelProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til gameroslProfilbildet til ThomasassProfilbildet til virtuveProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til PSYllonProfilbildet til AngelManProfilbildet til lekenbie36
Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til Klar 79Profilbildet til ballderProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til westpar76Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til BrumProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til Oslo27Profilbildet til losamantesProfilbildet til krsflortProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til orphansProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til gebbensladd

jens41

@jens41
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje