Profilbildet til StrazoProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til TommybProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til JM28Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til krsflortProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Mossing34Profilbildet til virtuveProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til toro60Profilbildet til Reidar
Profilbildet til TordenspydProfilbildet til Kalle2Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til XenaProfilbildet til JontassProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Modesty56Profilbildet til pytagorasProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Plu2Profilbildet til MrVoldProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til xtrProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Klara31Profilbildet til oslogutt995

jens41

@jens41
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje