Profilbildet til JærguttenProfilbildet til Nic94Profilbildet til kennedy85Profilbildet til RogermadsProfilbildet til Slappen72Profilbildet til hawe35Profilbildet til tinaProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til ElyProfilbildet til Passivg19Profilbildet til CindyCDProfilbildet til Mikkel82
Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til YouwishProfilbildet til Ready4funProfilbildet til KvinnenProfilbildet til johnrunProfilbildet til cat68Profilbildet til LadysmanProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til IntrMannProfilbildet til ErogenProfilbildet til DionysusProfilbildet til Hulder1

jens41

@jens41
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje