Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til Trappani89Profilbildet til harepusenProfilbildet til Tobben28Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Cato1977Profilbildet til h_frodeProfilbildet til TengilProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Fin g30Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til afrikarProfilbildet til Jupiter
Profilbildet til godheksaProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til BBW28Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til L_KProfilbildet til ShineProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til PSYllonProfilbildet til vårkåtProfilbildet til badboy1986Profilbildet til ChrisCProfilbildet til RockDudeProfilbildet til DrGeiger

jens41

@jens41
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje