Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til moss73Profilbildet til regntøymannProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til smoker;)Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til zethProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til EmmaEEProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til DorcasProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til MikeProfilbildet til gummihelge
Profilbildet til xantippeProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til beitoProfilbildet til Kas=)Profilbildet til AlekProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til Just4youProfilbildet til spruksProfilbildet til Helene89Profilbildet til TigerProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til Osl38Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til zeth

jens41

@jens41
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje