Profilbildet til RonnProfilbildet til komigje69Profilbildet til MaykieProfilbildet til simonaProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til Klar 79Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til NjordProfilbildet til OdinProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til El DiabloProfilbildet til shado33Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til HenrikKbg
Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til parivestProfilbildet til OsloG21Profilbildet til BjornchProfilbildet til SKubrickProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til DonGrisProfilbildet til ingoladProfilbildet til pia1975Profilbildet til PSYllonProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til silverProfilbildet til latino123Profilbildet til Reisende40Profilbildet til knny88

jens41

@jens41
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje