Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til Tony21Profilbildet til CleoProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til NordlandProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til LenemorProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til RogermadsProfilbildet til Daniella40 med mann
Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til Natasha93Profilbildet til KvinnenProfilbildet til DavinciProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til Lars80Profilbildet til Trh1980Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til fridafridaProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til bbck osloProfilbildet til MusashiProfilbildet til petzl

jens41

@jens41
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje