Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til sisunorProfilbildet til ToremannProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til ReidarProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til BiTrineProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til OlavsenProfilbildet til Joey77Profilbildet til DjeimiProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Latexmann
Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til GeiriProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til AlekProfilbildet til Singel49Profilbildet til Siba44Profilbildet til smoker;)Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Alexander

jens41

@jens41
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje