Profilbildet til ZeroProfilbildet til Tobben28Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til SadominatorProfilbildet til monique tvProfilbildet til HommeProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til MrVoldProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til røyskattaProfilbildet til MannValdresProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til yanaProfilbildet til Vanessa Storm(TV)
Profilbildet til Julie00Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til CalaDorProfilbildet til LokerProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til vekten75Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til trond`enProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til JosepProfilbildet til leandroProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til Angel84Profilbildet til Innlandet

jens41

@jens41
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje