Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til cat68Profilbildet til TommybProfilbildet til AnetteleProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til CindyCDProfilbildet til KarinagayProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til bergen89Profilbildet til RomeoProfilbildet til ThomasassProfilbildet til ElviraProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til LissaProfilbildet til GeeFunk
Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til foresterProfilbildet til snirlenProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til L_KProfilbildet til leandroProfilbildet til MariusProfilbildet til Oslo27Profilbildet til BrumProfilbildet til ShineProfilbildet til RantazticProfilbildet til DrulProfilbildet til C.lop14Profilbildet til geddimannProfilbildet til Culprate

jens41

@jens41
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje