Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til Solros72Profilbildet til MizzyProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til No StringsProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good manProfilbildet til stian93Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til JimBodenProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)
Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til nattroseProfilbildet til AngelManProfilbildet til nada000Profilbildet til AvalonProfilbildet til KennethR88Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til 2KosProfilbildet til Trh1980Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til PussiProfilbildet til SylvesterProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til AndiiProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til TheRose49

jens41

@jens41
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 53 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 53 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje