Profilbildet til HardRockProfilbildet til NordJente90Profilbildet til Jan46Profilbildet til hawe35Profilbildet til nada000Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Haakon92Profilbildet til yanaProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til mrtoreProfilbildet til InnlandetProfilbildet til MandrakeProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til jadaellerneida
Profilbildet til TabbeProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til Handyman31Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til ArousalProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til KongenProfilbildet til StrazoProfilbildet til MissMProfilbildet til BiparProfilbildet til lekenergodProfilbildet til På_søkProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til røyskattaProfilbildet til northkickProfilbildet til Elvira

jens41

@jens41
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 50 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 50 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje