Profilbildet til Slave g23Profilbildet til Fin g30Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til TigerProfilbildet til AfroManProfilbildet til SussProfilbildet til shinY_Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til bwillyProfilbildet til LathamsProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til hgsd1Profilbildet til zethProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til KinkyBiJente
Profilbildet til NallexyProfilbildet til RixnProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til maritaProfilbildet til Isabella10Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til moss73Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til RockDudeProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til Sørlandspar

jens41

@jens41
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje