Profilbildet til FinelineProfilbildet til CleoProfilbildet til Isabella10Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til ManimalProfilbildet til sølProfilbildet til buskerudProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til akane21Profilbildet til Oslo27Profilbildet til mrtoreProfilbildet til LululuuProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til KjellarProfilbildet til MrbigProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldre
Profilbildet til engenanjaProfilbildet til .LisetvProfilbildet til lekenergodProfilbildet til XjanneProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til line tvProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til lovebbwProfilbildet til davidandreProfilbildet til someboyProfilbildet til CdrypaProfilbildet til jenandProfilbildet til johnrun

jens41

@jens41
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 20 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 20 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje