Profilbildet til JaNuSProfilbildet til shaftyProfilbildet til På_søkProfilbildet til vickycdProfilbildet til MissProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til RixnProfilbildet til BergenoProfilbildet til leandroProfilbildet til two-playfulProfilbildet til golfbearProfilbildet til XenaProfilbildet til bergenm30Profilbildet til godsg1Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til JimBoden
Profilbildet til NannaProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til monique tvProfilbildet til Ready4funProfilbildet til AndyrjProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Natasha93Profilbildet til mann oslProfilbildet til Tine cdProfilbildet til LenemorProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til love one another

jens41

@jens41
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

jens41

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Hemmelig

Min sexstatus

Hetero

Fritekst

jeg er en likanes kar fra nord.
er på skype pg snap

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje