Profilbildet til snirlenProfilbildet til LokerProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til fintparProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til MariusProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til BotanicalProfilbildet til NordJente90Profilbildet til troendern93Profilbildet til bbck osloProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til HoneyMoney
Profilbildet til bad666boyProfilbildet til ElyProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til Tony21Profilbildet til Klar 79Profilbildet til BluwProfilbildet til SjtProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til PhenrikProfilbildet til sabriinaProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til KennethR88Profilbildet til ChristineTranse

jens41

@jens41
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

jens41

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Hemmelig

Min sexstatus

Hetero

Fritekst

jeg er en likanes kar fra nord.
er på skype pg snap

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje