Profilbildet til MatteStProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til xdresserProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til chipProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til faithProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til EvensProfilbildet til TabbeProfilbildet til MM77Profilbildet til Angel4uProfilbildet til TheMissProfilbildet til Bistvg
Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til Tobben28Profilbildet til SvetikProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Klara31Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til LatexmannProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til BjoernProfilbildet til runAProfilbildet til veilchenProfilbildet til poffenProfilbildet til røyskattaProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til IngerLiseBia

jens41

@jens41
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

jens41

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Hemmelig

Min sexstatus

Hetero

Fritekst

jeg er en likanes kar fra nord.
er på skype pg snap

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje