Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til ElleseusProfilbildet til simonaProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til DionysusProfilbildet til gameroslProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til NåProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til SarlimeProfilbildet til lovebbwProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til ErogenProfilbildet til Medusa
Profilbildet til Matiine123Profilbildet til OlavsenProfilbildet til SigvegalProfilbildet til nina1992Profilbildet til two-playfulProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til norseman9Profilbildet til TigerProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til ChivasProfilbildet til Tobben28

Xena

@jenta123
aktiv 5 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Xena:Disse profilene har Xena besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje