Profilbildet til ani5Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til ExosProfilbildet til Alexander44Profilbildet til vickycdProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til simonaProfilbildet til LamatryneProfilbildet til fintparProfilbildet til Klar 79Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til qwerty19
Profilbildet til Stine1986Profilbildet til staalmannenProfilbildet til Par på camProfilbildet til Hemne72Profilbildet til InnlandetProfilbildet til BistvgProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til mizzyProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til troendern93Profilbildet til @nn@Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til SigvegalProfilbildet til LokerProfilbildet til TrhMann1973

Xena

@jenta123
aktiv 4 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt Xena:Disse profilene har Xena besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje