Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til LokerProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til kinky667Profilbildet til Slave g23Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til ShjalomProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til RubberkingProfilbildet til vanosm52Profilbildet til bergen89Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Tobben28Profilbildet til Samehada
Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til SkårnesProfilbildet til nelg90Profilbildet til RubberkingProfilbildet til Kalle2Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til Lica89Profilbildet til SamehadaProfilbildet til NordlandProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til JaNuSProfilbildet til NåProfilbildet til temptationProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til DonGris

Xena

@jenta123
aktiv 5 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Xena:Disse profilene har Xena besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje