Profilbildet til RantazticProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Mossing34Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til simonaProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til HebroProfilbildet til Siba44Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til SammiProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til SuzProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til badboy1986Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldre
Profilbildet til BjoernProfilbildet til IngunnProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til HexaProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til ThomasassProfilbildet til MrVoldProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til Angel84Profilbildet til Naturistmannen

Xena

@jenta123
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Xena:Disse profilene har Xena besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje