Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til JærguttenProfilbildet til SvetikProfilbildet til lalaparProfilbildet til AndroidProfilbildet til BjoernProfilbildet til BBW28Profilbildet til jente2011Profilbildet til SnæxProfilbildet til Tara84Profilbildet til foresterProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til Slappen72Profilbildet til trisvikProfilbildet til Kaisa
Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til Tara84Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til xdresserProfilbildet til LangbeinProfilbildet til petzlProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til Handyman40Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til sølProfilbildet til KaisaProfilbildet til Lica89Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Telemann88

Xena

@jenta123
aktiv 5 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Xena:Disse profilene har Xena besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje