Profilbildet til ChrisCProfilbildet til bergen89Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til BottomProfilbildet til LizzyProfilbildet til SadominatorProfilbildet til sweettortureProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til AvalonProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til MrbigProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til Passiv84 oslo
Profilbildet til Floppa1Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til DrYvilProfilbildet til Difference___Profilbildet til temptationProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Sublime81Profilbildet til j18elverumProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til lalaparProfilbildet til KimmernProfilbildet til AlesioProfilbildet til BistvgProfilbildet til oslo_shemale25

Xena

@jenta123
aktiv 5 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Xena:Disse profilene har Xena besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje