Profilbildet til Par på camProfilbildet til bby123Profilbildet til bwillyProfilbildet til AjscreamProfilbildet til staalmannenProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til JupiterProfilbildet til knutbrgProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til BillProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til ScorpionProfilbildet til pvcloveProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til DavinciProfilbildet til hank95
Profilbildet til MeeowProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til Angel84Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til AlesioProfilbildet til PlatinumProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til DodraugenProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til godsg1Profilbildet til fadedProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til Hanne Panne

Xena

@jenta123
aktiv 5 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Xena:Disse profilene har Xena besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje