Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til Huldra89Profilbildet til jannis25Profilbildet til NeonProfilbildet til joniProfilbildet til Trh1980Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til KatherineProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til Klara31Profilbildet til SherylProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til Exos
Profilbildet til MrbigProfilbildet til CindyCDProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til poopITboyProfilbildet til pompelProfilbildet til m52aProfilbildet til synnyProfilbildet til NowheremanProfilbildet til NataProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til angelica96Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til engenanjaProfilbildet til shinY_

Xena

@jenta123
aktiv 5 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Xena:Disse profilene har Xena besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje