Profilbildet til OsloG21Profilbildet til ElinesProfilbildet til mrtoreProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til NightdiverProfilbildet til komigje69Profilbildet til 33Profilbildet til jeanettekProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til InsomniaProfilbildet til bby123Profilbildet til ani5
Profilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til trond`enProfilbildet til bergenm30Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til ErogenProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til temptationProfilbildet til akane21Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til geddimannProfilbildet til COBRAF2Profilbildet til SofiaTheModell

Xena

@jenta123
aktiv 5 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Xena:Disse profilene har Xena besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje