Profilbildet til MizzyProfilbildet til BecksProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Fin g30Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til StaaleProfilbildet til andy1988Profilbildet til SarlimeProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til VictorProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til bait69
Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til RJProfilbildet til GogT1971Profilbildet til AskimMannProfilbildet til tinaProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til AmpriProfilbildet til Lill17Profilbildet til PussiProfilbildet til orro75

Xena

@jenta123
aktiv 5 år siden
Disse profilene har besøkt Xena:Disse profilene har Xena besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje