Profilbildet til orro75Profilbildet til BjoernProfilbildet til lekenergodProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Anne72Profilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til KosMusProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Jan46Profilbildet til shaftyProfilbildet til BittenProfilbildet til MoaProfilbildet til sanjaProfilbildet til ArielProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til beito
Profilbildet til TheMissProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til DodraugenProfilbildet til røyskattaProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til **WanjaProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til pytagorasProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til poopITboyProfilbildet til Lill17Profilbildet til StavangerProfilbildet til Lez 40Profilbildet til JærguttenProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Nallexy

Xena

@jenta123
aktiv 5 år siden
Disse profilene har besøkt Xena:Disse profilene har Xena besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje