Profilbildet til brollProfilbildet til jarlemannProfilbildet til SjtProfilbildet til SammiProfilbildet til Merethe21Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til testomanProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til knutbrgProfilbildet til Leto78Profilbildet til KaisaProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Djeimi
Profilbildet til carmellaProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til Andersen89Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til Sublime81Profilbildet til runAProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til LadysmanProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til i love boys

Xena

@jenta123
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Xena:Disse profilene har Xena besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje