Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til ExosProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til MarwinProfilbildet til SuzProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Donatello21Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til shado33Profilbildet til poopITboyProfilbildet til mrroyalProfilbildet til SigvegalProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til tromsopar80
Profilbildet til colargolProfilbildet til burndocProfilbildet til LululuuProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til NataProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til NordJente90Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til joniProfilbildet til sweden boyProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til Stuker\'n

Xena

@jenta123
aktiv 5 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Xena:Disse profilene har Xena besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje