Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til monique tvProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til mrroyalProfilbildet til moss73Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til losamantesProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til CharlieBoy
Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til AndroidProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til hgsd1Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til SigvegalProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til bakerProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til MannValdresProfilbildet til JiJiProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til TabbeProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til vickycd

Xena

@jenta123
aktiv 5 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Xena:Disse profilene har Xena besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje