Profilbildet til BiparProfilbildet til Kas=)Profilbildet til SKubrickProfilbildet til regntøymannProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til nattroseProfilbildet til AndyrjProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Just4youProfilbildet til lekenergodProfilbildet til dewill77Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til latexthingProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til Vigdis
Profilbildet til akane21Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til NowheremanProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til AjscreamProfilbildet til h_frodeProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til XL KukkProfilbildet til buskerudProfilbildet til vårkåtProfilbildet til MortenBProfilbildet til søker sexProfilbildet til Buffy93Profilbildet til sola50Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til Svantepri

Xena

@jenta123
aktiv 5 år siden
Disse profilene har besøkt Xena:Disse profilene har Xena besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje