Profilbildet til Nic94Profilbildet til dia***Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Joey77Profilbildet til mrroyalProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til JavhaxProfilbildet til krsflortProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Singel49Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til Bottom
Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til ArousalProfilbildet til SimProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til xantippeProfilbildet til RockDudeProfilbildet til mindwtoProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Latex44Profilbildet til Matiine123Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til freezinProfilbildet til sexworker202Profilbildet til .tvlise

Xena

@jenta123
aktiv 5 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Xena:Disse profilene har Xena besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje