Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til SussProfilbildet til KristiansenProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til kennedy85Profilbildet til faithProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til SoffiProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til freaky2Profilbildet til bergen89Profilbildet til Hulder1Profilbildet til mindwtoProfilbildet til stuve92
Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til @nn@Profilbildet til NowheremanProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Julie00Profilbildet til ExodiaProfilbildet til MusashiProfilbildet til KvastenProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til Man30303Profilbildet til Jan46Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til NjordProfilbildet til Pia Shemale

Xena

@jenta123
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Xena:Disse profilene har Xena besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje