Profilbildet til ErogenProfilbildet til moss73Profilbildet til RubberkingProfilbildet til Angel84Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til NannaProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til sweettortureProfilbildet til AzathothProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til DodraugenProfilbildet til hank95
Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til ArconadaProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til Geirern92Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til geddimannProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til AndyrjProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Niko9Profilbildet til ballderProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til Ladysman

Xena

@jenta123
aktiv 5 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Xena:Disse profilene har Xena besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje