Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Reisende40Profilbildet til DragongirlProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til SnæxProfilbildet til bergenm30Profilbildet til runAProfilbildet til Latex44Profilbildet til Siba44Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til Passivg19Profilbildet til StianProfilbildet til Slave g23Profilbildet til Romeo
Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til binittedal31Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til ElinesProfilbildet til hank95Profilbildet til MariusProfilbildet til ole322Profilbildet til Reisende40Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til westpar76Profilbildet til geddimannProfilbildet til bby123Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til lauraloveProfilbildet til Nowhereman

Xena

@jenta123
aktiv 5 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Xena:Disse profilene har Xena besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje