Profilbildet til Niko9Profilbildet til Nic94Profilbildet til RAPID4Profilbildet til petzlProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til TheRose49Profilbildet til andy1988Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til AlekProfilbildet til Cd28Profilbildet til KaisaProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til jadaellerneida
Profilbildet til Mossing34Profilbildet til monique tvProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til HommeProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til sjømannProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til afrikarProfilbildet til Modesty56Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til norseman9Profilbildet til badboy1986Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Crazy92Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til maler.n

Xena

@jenta123
aktiv 5 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Xena:Disse profilene har Xena besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje