Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til PlatinumProfilbildet til binittedal31Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til lauraloveProfilbildet til AlesioProfilbildet til MolliProfilbildet til frekkis71Profilbildet til bamsefarProfilbildet til claireProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til orphansProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til ArielProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til bby123
Profilbildet til Fresia4Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til Anne72Profilbildet til TheReaderProfilbildet til Mr.XProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til KospieProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til parivestProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til ElinesProfilbildet til CindyCDProfilbildet til Romeo

Xena

@jenta123
aktiv 5 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Xena:Disse profilene har Xena besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje