Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til Solros72Profilbildet til LatexleahProfilbildet til Floppa1Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til Linda_25Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til nada000Profilbildet til AndyrjProfilbildet til JaNuS
Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til komigje69Profilbildet til hgsd1Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til maritaProfilbildet til DrYvilProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til love one anotherProfilbildet til kmfantProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til AngelMan

Xena

@jenta123
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Xena:Disse profilene har Xena besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje