Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til Handyman31Profilbildet til sexypar85Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Klar 79Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til golfbearProfilbildet til sportfuckProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til MandrakeProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til CandyCrush
Profilbildet til westpar76Profilbildet til Trappani89Profilbildet til VildeeeProfilbildet til johnrunProfilbildet til SigvegalProfilbildet til NjordProfilbildet til No StringsProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til foresterProfilbildet til Sonny55Profilbildet til ElinesProfilbildet til RomeoProfilbildet til bergenm30Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til AinaCdProfilbildet til Latexmann

Xena

@jenta123
aktiv 5 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Xena:Disse profilene har Xena besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 31 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 31 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje