Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til ScorpionProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til JærguttenProfilbildet til maritaProfilbildet til jenandProfilbildet til trannyboyProfilbildet til komigje69Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til jens41Profilbildet til røyskattaProfilbildet til kmfantProfilbildet til Machiavelli
Profilbildet til Tine cdProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til NylongummiProfilbildet til SylvesterProfilbildet til agderProfilbildet til love one anotherProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til ToyenProfilbildet til burndocProfilbildet til IrenProfilbildet til BistvgProfilbildet til LookmeProfilbildet til nafaProfilbildet til losamantesProfilbildet til superteddProfilbildet til GeeFunk

Xena

@jenta123
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Xena:Disse profilene har Xena besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 45 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 45 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje