Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til westpar76Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til mark04Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til pitt76Profilbildet til nord88Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til RockDudeProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Thea92Profilbildet til andy1988Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til engenanjaProfilbildet til sweden boy
Profilbildet til ChivasProfilbildet til dewill77Profilbildet til eddi1000Profilbildet til IronheartProfilbildet til SakoProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til wille455Profilbildet til afrikarProfilbildet til IngunnProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til sweden boyProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til johnrunProfilbildet til Kinkymaster

Xena

@jenta123
aktiv 5 år siden
Disse profilene har besøkt Xena:Disse profilene har Xena besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 31 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 31 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje