Profilbildet til apeeassProfilbildet til Per SProfilbildet til eddi1000Profilbildet til AnMy99Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til karlaaProfilbildet til MizzyProfilbildet til sola50Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til ArielProfilbildet til agderProfilbildet til DorransProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til lalaparProfilbildet til ØstfoldGutt
Profilbildet til TabbeProfilbildet til norseman9Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til ZaxProfilbildet til StrazoProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til DorransProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til AsveigProfilbildet til BergenoProfilbildet til SnæxProfilbildet til Modesty56Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til @nn@

Xena

@jenta123
aktiv 5 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Xena:Disse profilene har Xena besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 21 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 21 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje