Profilbildet til urokraakeProfilbildet til LeneaProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til Lill17Profilbildet til LangbeinProfilbildet til AsveigProfilbildet til LeticiaProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til ChrisCProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til Mr.Alphaguy
Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Oslo27Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til MolliProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til hawe35Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til slaviProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til kinky667Profilbildet til El DiabloProfilbildet til latino123

Xena

@jenta123
aktiv 5 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Xena:Disse profilene har Xena besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Xena

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje