Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til NinnaProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til bwillyProfilbildet til SuzProfilbildet til 2KosProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til Haakon92Profilbildet til EmmaEEProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Reina21Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til LangbeinProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til parivest
Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til JustinProfilbildet til Modesty56Profilbildet til engenanjaProfilbildet til OsloG21Profilbildet til maler.nProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Stine1986Profilbildet til PussiProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til latexthingProfilbildet til sexypar85

Xena

@jenta123
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Xena:Disse profilene har Xena besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Xena

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje