Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til norseman9Profilbildet til Modesty56Profilbildet til BabyWProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til vanosm52Profilbildet til xdresserProfilbildet til yanaProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til OralProfilbildet til KaisaProfilbildet til RAPID4Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til 33Profilbildet til sydvest m48
Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til DodraugenProfilbildet til El DiabloProfilbildet til xantippeProfilbildet til NettstedetProfilbildet til Siba44Profilbildet til BBW28Profilbildet til BiparProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til bergen89Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til bad666boyProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til DemonMaggoy

Xena

@jenta123
aktiv 5 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Xena:Disse profilene har Xena besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Xena

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje