Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til NåProfilbildet til LeneaProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til DionysusProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til RantazticProfilbildet til burndocProfilbildet til ellenProfilbildet til AndyrjProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til DrulProfilbildet til ErogenProfilbildet til sola50
Profilbildet til Latex44Profilbildet til LatexmannProfilbildet til freaky2Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til KennethR88Profilbildet til AndiiProfilbildet til TengilProfilbildet til mindwtoProfilbildet til binittedal31Profilbildet til pitt76Profilbildet til Fin g30Profilbildet til Merethe21Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til MelekProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til bad666boy

Xena

@jenta123
aktiv 5 år siden
Disse profilene har besøkt Xena:Disse profilene har Xena besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Xena

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje