Profilbildet til ZeroProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Crazy92Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til førdeparetProfilbildet til hank95Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til OdinProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Trappani89Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til jente2011Profilbildet til Thea92Profilbildet til Dotto81Profilbildet til ToyenProfilbildet til Joey77
Profilbildet til Kalle2Profilbildet til BullseyeProfilbildet til kennethProfilbildet til someboyProfilbildet til LadyStarProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til uzi69Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til JavhaxProfilbildet til SnæxProfilbildet til LokerProfilbildet til Difference___Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til GuttOslo95

jente2011

@jente2011
aktiv 5 år, 5 måneder siden
skyp teffy_191 Vis
Disse profilene har besøkt jente2011:Disse profilene har jente2011 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje