Profilbildet til BullseyeProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til bwillyProfilbildet til HommeProfilbildet til regntøymannProfilbildet til JaNuSProfilbildet til LadysmanProfilbildet til BergenoProfilbildet til nina1992Profilbildet til someboyProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til MarwinProfilbildet til zethProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Vfold50M
Profilbildet til 33Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til AlexanderProfilbildet til På_søkProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til **WanjaProfilbildet til bergenm30Profilbildet til dewill77Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til Oslo27Profilbildet til SjtProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Savannah2581

jente2011

@jente2011
aktiv 5 år, 2 måneder siden
skyp teffy_191 Vis
Disse profilene har besøkt jente2011:Disse profilene har jente2011 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje