Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til FreshnessProfilbildet til Joachim*Profilbildet til TabbeProfilbildet til KjellarProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til latex66Profilbildet til HexaProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til C.lop14Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til Lica89Profilbildet til Kinky m Sortland
Profilbildet til RosjerProfilbildet til Oslo27Profilbildet til lekenergodProfilbildet til IronheartProfilbildet til vekten75Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til pompelProfilbildet til Roger84Profilbildet til 59modellProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til babybooProfilbildet til vårkåtProfilbildet til ArousalProfilbildet til sverre89Profilbildet til Bergensgutt89

jente2011

@jente2011
aktiv 4 år, 8 måneder siden
skyp teffy_191 Vis
Disse profilene har besøkt jente2011:Disse profilene har jente2011 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje