Profilbildet til ValeriaProfilbildet til LadyStarProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til JiJiProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til ManimalProfilbildet til layllanielsProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til chipProfilbildet til TurbohønaProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Johnsen966
Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til HexaProfilbildet til AlexanderProfilbildet til AnMy99Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til nattroseProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til TigerProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Mindy000Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til NyssaProfilbildet til mrtoreProfilbildet til trannyboyProfilbildet til andy1988

jente91

@jente91
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt jente91:Disse profilene har jente91 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje