Profilbildet til Osl38Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til skurk3Profilbildet til ninatvProfilbildet til El DiabloProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til BabyWProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til KiwienProfilbildet til MrVoldProfilbildet til VictorProfilbildet til RememBr83Profilbildet til AyakachanProfilbildet til AzathothProfilbildet til apeeass
Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Tobben28Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til ElinesProfilbildet til Niko9Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til DionysusProfilbildet til HommeProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til UerfarenProfilbildet til RomeoProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til pvcloveProfilbildet til mann31vesterålen

jente91

@jente91
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt jente91:Disse profilene har jente91 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje