Profilbildet til InsomniaProfilbildet til AzathothProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Stine1986Profilbildet til RixnProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til StianProfilbildet til Tara84Profilbildet til SammiProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til stian93Profilbildet til bby123Profilbildet til Geirern92Profilbildet til Handyman31
Profilbildet til ole322Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til Thea92Profilbildet til par_30Profilbildet til MrVoldProfilbildet til NjordProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til HebroProfilbildet til InsomniaProfilbildet til LærerenProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til uzi69Profilbildet til talkman

jente91

@jente91
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt jente91:Disse profilene har jente91 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje