Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til foresterProfilbildet til nina1992Profilbildet til Slappen72Profilbildet til stuve92Profilbildet til .LisetvProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til xdresserProfilbildet til RonnProfilbildet til FreshnessProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til OlavsenProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til jeanettek
Profilbildet til shado33Profilbildet til KarinagayProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til BjoernProfilbildet til KogKProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til HazeProfilbildet til NettstedetProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til sluggernProfilbildet til SimProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til pia1975Profilbildet til apeeassProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Alexander

Oslogutt45

@jeppe-eggum
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Oslogutt45:Disse profilene har Oslogutt45 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje