Profilbildet til BillProfilbildet til joniProfilbildet til ToyenProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til GeiriProfilbildet til badboy1986Profilbildet til KatherineProfilbildet til vickycdProfilbildet til VildeeeProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til love one anotherProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til NyssaProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til orphans
Profilbildet til Torill1979Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til ErogenProfilbildet til sjømannProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til DorcasProfilbildet til AlesioProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til NallexyProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til bergenm30

jarlemann

@jeronimo
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt jarlemann:Disse profilene har jarlemann besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje