Profilbildet til RubberkingProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til bamsefarProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Roger84Profilbildet til MatteStProfilbildet til afrikarProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til HazeProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til Difference___Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Dreamboy78
Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til sluggernProfilbildet til LookmeProfilbildet til GiggSProfilbildet til ShjalomProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til lekenergodProfilbildet til love one anotherProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til bunnyProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til shivaProfilbildet til Skeva91Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til førdeparetProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)

jarlemann

@jeronimo
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt jarlemann:Disse profilene har jarlemann besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje