Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til Kate WProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Stine1986Profilbildet til Man30303Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til trisvikProfilbildet til SwededarterProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til skurk3Profilbildet til PhenrikProfilbildet til Kas=)
Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til JavhaxProfilbildet til BillProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til SoffiProfilbildet til shivaProfilbildet til MissProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til ak00nProfilbildet til Linda_25Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til Muskeldigger

JerrySarGU

@jerrysar
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt JerrySarGU:Disse profilene har JerrySarGU besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje