Profilbildet til Hilde79Profilbildet til bergenm30Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til just myselfProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til KatherineProfilbildet til SportoguyProfilbildet til @nn@Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til NowheremanProfilbildet til Trh1980Profilbildet til ArousalProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til vickycdProfilbildet til j18elverum
Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til XenaProfilbildet til MM77Profilbildet til YouwishProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til h_frodeProfilbildet til SussProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til KWGProfilbildet til skurk3Profilbildet til SwededarterProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til AfroManProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til JustinProfilbildet til bamsefar

JerrySarGU

@jerrysar
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt JerrySarGU:Disse profilene har JerrySarGU besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje