Profilbildet til ScorpionProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til Reisende40Profilbildet til IngegardProfilbildet til agderProfilbildet til NordJente90Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Alexander44Profilbildet til No StringsProfilbildet til PussiProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til MissMProfilbildet til Zero
Profilbildet til sluggernProfilbildet til Leto78Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til JM28Profilbildet til MusashiProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til JontassProfilbildet til MariusProfilbildet til Niko9Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til Bluw

JerrySarGU

@jerrysar
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt JerrySarGU:Disse profilene har JerrySarGU besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje