Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til RonnProfilbildet til love one anotherProfilbildet til 59modellProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til xdresserProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til MedusaProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Kjellar
Profilbildet til vekten75Profilbildet til BjoernProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til sjømannProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til temptationProfilbildet til Torill1979Profilbildet til .LisetvProfilbildet til latino123Profilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til BittenProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Søker leken mann i Oslo

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje