Profilbildet til norseman9Profilbildet til TommybProfilbildet til JontassProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til vekten75Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til StianProfilbildet til dogbayProfilbildet til Angel4uProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til mizzyProfilbildet til sluggernProfilbildet til babybooProfilbildet til JM28Profilbildet til SylvesterProfilbildet til AnalFist39_Oslo_Passiv
Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Mandal37Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til PhenrikProfilbildet til HardRockProfilbildet til bwillyProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til SimProfilbildet til RockDudeProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til Telemann88Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til RememBr83

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje