Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til knutbrgProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til nina1992Profilbildet til JaNuSProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til colargolProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til Buffy93Profilbildet til ScorpionProfilbildet til SupermannProfilbildet til SadominatorProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til ClaudiaFJ
Profilbildet til Handyman40Profilbildet til stian93Profilbildet til TordenspydProfilbildet til VigdisProfilbildet til TearyProfilbildet til qwerty19Profilbildet til *Punky*Profilbildet til coolchic101Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til sabriinaProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til freezinProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til mrtore

Butt Farmer

@jhermu
aktiv 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Butt Farmer:Disse profilene har Butt Farmer besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje