Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til JM28Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Tony21Profilbildet til badboy1986Profilbildet til FinelineProfilbildet til DragongirlProfilbildet til hawe35Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til VigdisProfilbildet til førdeparetProfilbildet til 2hot4U
Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til naitsProfilbildet til Slave g23Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til LadyStarProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til RememBr83Profilbildet til qwerty19Profilbildet til smoker;)Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til AzathothProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Lizzy

JiJi

@jiji
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt JiJi:Disse profilene har JiJi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje