Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til BadboyProfilbildet til ValeriaProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til moss73Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til sisunorProfilbildet til burndocProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til Tine cdProfilbildet til beitoProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til Andii
Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til testomanProfilbildet til SimProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til VictorProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til 33Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til jan50Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til LeneaProfilbildet til NjordProfilbildet til MrVoldProfilbildet til Youwish

JiJi

@jiji
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt JiJi:Disse profilene har JiJi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje