Profilbildet til PhenrikProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til latex66Profilbildet til @nn@Profilbildet til Jan46Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til SarlimeProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til JimBodenProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Butt Farmer
Profilbildet til sluggernProfilbildet til Matiine123Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Fin g30Profilbildet til AskimMannProfilbildet til regntøymannProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til MehtevasProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til Tyber30Profilbildet til agderProfilbildet til Tiger

JiJi

@jiji
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt JiJi:Disse profilene har JiJi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje