Profilbildet til SiljeProfilbildet til kennethProfilbildet til carogirlProfilbildet til blaithinProfilbildet til TommybProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til jeanettekProfilbildet til InsomniaProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til TigerProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til CulprateProfilbildet til englevingerProfilbildet til Golddigger
Profilbildet til HardRockProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Fin g30Profilbildet til LatexleahProfilbildet til elghodeProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Kalle2Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til sluggernProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Robert Love

JiJi

@jiji
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt JiJi:Disse profilene har JiJi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje