Profilbildet til CdrypaProfilbildet til DavinciProfilbildet til JavhaxProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til KimmernProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til PlatinumProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til jannis25Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til kennedy85Profilbildet til Tine cdProfilbildet til Søt.gutt:)
Profilbildet til LåtteProfilbildet til OralProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til AzathothProfilbildet til jeanettekProfilbildet til AndiiProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til HommeProfilbildet til Fin g30Profilbildet til DrYvilProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til LissaProfilbildet til AlexsProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til Ingunn

JimBoden

@jimboden
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt JimBoden:Disse profilene har JimBoden besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje