Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til vårkåtProfilbildet til FreshnessProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til bergenm30Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til ole322Profilbildet til No StringsProfilbildet til Angel84Profilbildet til Kas=)
Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til kennedy85Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til JaNuSProfilbildet til SupermannProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til ToyenProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til leandroProfilbildet til RememBr83Profilbildet til joniProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til AndroidProfilbildet til testomanProfilbildet til maler.nProfilbildet til GjøvikKvinne

JimBoden

@jimboden
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt JimBoden:Disse profilene har JimBoden besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje