Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til JupiterProfilbildet til KvastenProfilbildet til ValeriaProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til superteddProfilbildet til AlesioProfilbildet til Kate WProfilbildet til burndocProfilbildet til Mandal37Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)
Profilbildet til henrkjarProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til KarinagayProfilbildet til Slave g23Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Stine1986Profilbildet til HebroProfilbildet til PussiProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til MaykieProfilbildet til badboy1986Profilbildet til sisunorProfilbildet til MM77Profilbildet til qwerty19Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)

JM28

@jm28
aktiv 5 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt JM28:Disse profilene har JM28 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje