Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Klara31Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til RantazticProfilbildet til HardRockProfilbildet til GogT1971Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til InsomniaProfilbildet til OdinProfilbildet til afrikarProfilbildet til slaviProfilbildet til SEXTREFF
Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til Torill1979Profilbildet til BiparProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til gameroslProfilbildet til simonaProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Alexander44Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til KennethR88Profilbildet til LamatryneProfilbildet til AlesioProfilbildet til ExosProfilbildet til **vampeliten

johnrun

@jmagn
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt johnrun:Disse profilene har johnrun besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje