Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til Mr.XProfilbildet til CharlesProfilbildet til NordJente90Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til KaisaProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til LizzyProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til kmfantProfilbildet til SjtProfilbildet til Nic94Profilbildet til bby123Profilbildet til Mossing34
Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til halloisProfilbildet til SigvegalProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til SherylProfilbildet til northkickProfilbildet til bad666boyProfilbildet til Klar 79Profilbildet til MoaProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til Slave g23Profilbildet til VildeeeProfilbildet til sisunorProfilbildet til Lill17Profilbildet til JavhaxProfilbildet til oslokos

johnrun

@jmagn
aktiv 9 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt johnrun:Disse profilene har johnrun besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje