Profilbildet til urokraakeProfilbildet til bbck osloProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til lekenergodProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til NataProfilbildet til hotfishProfilbildet til sverre89Profilbildet til staalmannenProfilbildet til golfbearProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til Slave g23Profilbildet til MeeowProfilbildet til @nn@
Profilbildet til ZaxProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til YouwishProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til j18elverumProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til davidandreProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til tinaProfilbildet til mark04Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til CandyCrush

johnrun

@jmagn
aktiv 2 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt johnrun:Disse profilene har johnrun besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje