Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Reisende40Profilbildet til poffenProfilbildet til geddimannProfilbildet til OlavsenProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til bergenm30Profilbildet til Androx0Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til lalaparProfilbildet til GoldenProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Cdrypa
Profilbildet til simonaProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til NåProfilbildet til henrkjarProfilbildet til Klara31Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til KosMusProfilbildet til Nic94Profilbildet til NyssaProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til JærguttenProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Rixn

johnrun

@jmagn
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt johnrun:Disse profilene har johnrun besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje