Profilbildet til akane21Profilbildet til TeonilleProfilbildet til LizzyProfilbildet til claireProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til lekenergodProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til shivaProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til petzlProfilbildet til Isabella10Profilbildet til MaykieProfilbildet til Sigvegal
Profilbildet til TengilProfilbildet til BrumProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til pierceddickProfilbildet til DorcasProfilbildet til nina1992Profilbildet til NeonProfilbildet til LadysmanProfilbildet til El DiabloProfilbildet til ExodiaProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til norseman9Profilbildet til BjoernProfilbildet til -MissV-

johnrun

@jmagn
aktiv 4 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt johnrun:Disse profilene har johnrun besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje