Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til BistvgProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til Kalle2Profilbildet til mrroyalProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til treff hedmarkProfilbildet til AvalonProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til LathamsProfilbildet til burndocProfilbildet til par3427Profilbildet til Flekka18Profilbildet til HoneyMoney
Profilbildet til LookmeProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til line tvProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til NowheremanProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til ToremannProfilbildet til shivaProfilbildet til veilchenProfilbildet til jan50Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til SakoProfilbildet til PSYllonProfilbildet til charlotee23Profilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jente

johnrun

@jmagn
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt johnrun:Disse profilene har johnrun besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje