Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til Sonny55Profilbildet til jonas93Profilbildet til shaftyProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til shivaProfilbildet til Donatello21Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til MortenBProfilbildet til sverre89Profilbildet til MikeProfilbildet til Skeva91Profilbildet til bait69Profilbildet til Tobben28Profilbildet til regntøymann
Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til TheRose49Profilbildet til petrus1956Profilbildet til Sublime81Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Kas=)Profilbildet til hank95Profilbildet til NordJente90Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til sluggernProfilbildet til MissyMooProfilbildet til LeneaProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til CrossOda

johnrun

@jmagn
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt johnrun:Disse profilene har johnrun besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje