Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til mindwtoProfilbildet til LadysmanProfilbildet til BecksProfilbildet til DrulProfilbildet til LokerProfilbildet til ErogenProfilbildet til NettstedetProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til ReidarProfilbildet til golfbearProfilbildet til Bimann43Profilbildet til EscobarProfilbildet til 2KosProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til Tommyb
Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til MannValdresProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til Lez 40Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til jan50Profilbildet til SkårnesProfilbildet til Siba44Profilbildet til KWG

johnrun

@jmagn
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt johnrun:Disse profilene har johnrun besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje