Profilbildet til ArconadaProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til LatexleahProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til AngelManProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til orphansProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til Caleron86Profilbildet til NyssaProfilbildet til davidandreProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldre
Profilbildet til troendern93Profilbildet til OsloG21Profilbildet til Mr.XProfilbildet til NordlandProfilbildet til Anne72Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til SamehadaProfilbildet til fridafridaProfilbildet til ArielProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til SoffiProfilbildet til synnyProfilbildet til NannaProfilbildet til Helene89Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til Scorpion

johnrun

@jmagn
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt johnrun:Disse profilene har johnrun besøkt:
Viser 1 gruppe
  • Offentlig gruppe /

    Eros Chat

    aktiv 2 timer, 12 minutter siden
    Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje