Profilbildet til shivaProfilbildet til monique tvProfilbildet til NordJente90Profilbildet til JustinProfilbildet til KosMusProfilbildet til NylongummiProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til PussiProfilbildet til par_30Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til SuzProfilbildet til LatexmannProfilbildet til latex66Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til CandyCrush
Profilbildet til Thea92Profilbildet til LissaProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til Lars80Profilbildet til NinnaProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til BergenoProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til m52aProfilbildet til stian93Profilbildet til sluggernProfilbildet til hawe35Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til knny88Profilbildet til ArousalProfilbildet til CindyCD

johnrun

@jmagn
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt johnrun:Disse profilene har johnrun besøkt:
Viser 1 gruppe
  • Offentlig gruppe /

    Eros Chat

    aktiv 25 minutter siden
    Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje