Profilbildet til SnæxProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til L_KProfilbildet til foresterProfilbildet til TabbeProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til akane21Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Passivg19Profilbildet til Latex44Profilbildet til LokerProfilbildet til shivaProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Niko9
Profilbildet til Angel84Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til vickycdProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til SoffiProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til TigerProfilbildet til krsflortProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Lica89Profilbildet til jannis25Profilbildet til KatherineProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Latexfun

johnrun

@jmagn
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt johnrun:Disse profilene har johnrun besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

johnrun

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje