Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til dia***Profilbildet til Joachim*Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til Skeva91Profilbildet til kmfantProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til Par på camProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til wille455Profilbildet til NjordProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til shaftyProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til Roger84Profilbildet til MM77
Profilbildet til SjtProfilbildet til GiggSProfilbildet til uzi69Profilbildet til Tobben28Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til AlexsProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til kennethProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til TorolavProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til vanosm52Profilbildet til pierceddickProfilbildet til WhiteTiger

johnrun

@jmagn
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt johnrun:Disse profilene har johnrun besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

johnrun

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje