Profilbildet til trisvikProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Fin g30Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Tyber30Profilbildet til NettstedetProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til sisunorProfilbildet til spruksProfilbildet til SakoProfilbildet til ElviraProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til 22x15ostfold86
Profilbildet til Floppa1Profilbildet til ManimalProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til mrroyalProfilbildet til JM28Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til Haakon92Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til lovebbwProfilbildet til pierceddickProfilbildet til charlotee23Profilbildet til ScorpionProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til sisunorProfilbildet til !~XanZirz~!

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje