Profilbildet til uzi69Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til mindwtoProfilbildet til skurk3Profilbildet til DrulProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til CharlesProfilbildet til DodraugenProfilbildet til trisvikProfilbildet til søker sexProfilbildet til shivaProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til AfroMan
Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til YouwishProfilbildet til RixnProfilbildet til GiggSProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til MatteStProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til nina1992Profilbildet til DrulProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til BluwProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til RockDudeProfilbildet til Geirern92

Kinkymaster

@joakim-edvin-johansen
aktiv 5 år siden
Disse profilene har besøkt Kinkymaster:Disse profilene har Kinkymaster besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 10 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 10 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 måned siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje