Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til EvensProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til NjordProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til TearyProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til sweden boyProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til Cato1977Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til maler.nProfilbildet til claireProfilbildet til Nobby Nobody
Profilbildet til Telemann88Profilbildet til mizzyProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til KWGProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til bby123Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til SherylProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til angelica96Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til LadyStarProfilbildet til Kalle2Profilbildet til jens41

KrazyKid92 (gaysir)

@jochon
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt KrazyKid92 (gaysir):Disse profilene har KrazyKid92 (gaysir) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje