Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til LamatryneProfilbildet til OlavsenProfilbildet til kastrdProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Grom87Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Reina21Profilbildet til ballderProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til MarwinProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til bbck osloProfilbildet til Mr Nilsen
Profilbildet til JupiterProfilbildet til knutbrgProfilbildet til komigje69Profilbildet til Difference___Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til pia1975Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til VictorProfilbildet til sola50Profilbildet til ValeriaProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Exodia

KrazyKid92 (gaysir)

@jochon
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt KrazyKid92 (gaysir):Disse profilene har KrazyKid92 (gaysir) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje