Profilbildet til GeiriProfilbildet til SupermannProfilbildet til PhenrikProfilbildet til SKubrickProfilbildet til claireProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til Androx0Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til bergen89Profilbildet til m52aProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til vårkåtProfilbildet til joniProfilbildet til **vampeliten
Profilbildet til wille455Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til i love boysProfilbildet til skurk3Profilbildet til veilchenProfilbildet til kajabiProfilbildet til lovebbwProfilbildet til synnyProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til Passivg19Profilbildet til testomanProfilbildet til HebroProfilbildet til MolliProfilbildet til DionysusProfilbildet til Katherine

KrazyKid92 (gaysir)

@jochon
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt KrazyKid92 (gaysir):Disse profilene har KrazyKid92 (gaysir) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje