Profilbildet til lalaparProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til elghodeProfilbildet til bbck osloProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til NettstedetProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til MannValdresProfilbildet til RantazticProfilbildet til leandroProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til BotanicalProfilbildet til Sonny55Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til kinkysjel
Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til KjellarProfilbildet til LenemorProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til Geirern92Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til Slave g23Profilbildet til Kate WProfilbildet til førdeparetProfilbildet til MortenBProfilbildet til orphansProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Dotto81Profilbildet til komigje69Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til jeanymaria

KrazyKid92 (gaysir)

@jochon
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt KrazyKid92 (gaysir):Disse profilene har KrazyKid92 (gaysir) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje