Profilbildet til love one anotherProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til krsflortProfilbildet til YongProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til orphansProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til KiwienProfilbildet til parivestProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til MrVoldProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Donatello21
Profilbildet til C.lop14Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til KalleNavnProfilbildet til TeonilleProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til maler.nProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til hank95Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til slaviProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Cato1977Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til Shadowwolf

KrazyKid92 (gaysir)

@jochon
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt KrazyKid92 (gaysir):Disse profilene har KrazyKid92 (gaysir) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje