Profilbildet til hank95Profilbildet til Crazy92Profilbildet til DorransProfilbildet til LangbeinProfilbildet til bad666boyProfilbildet til IngegardProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til MissMProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til vfold50MvilProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til colargolProfilbildet til Karinagay
Profilbildet til urokraakeProfilbildet til NylongummiProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Isabella10Profilbildet til SupermannProfilbildet til RosjerProfilbildet til Matiine123Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til yanaProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til Tony21Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til gamerosl

KrazyKid92 (gaysir)

@jochon
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt KrazyKid92 (gaysir):Disse profilene har KrazyKid92 (gaysir) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje