Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til zailoProfilbildet til NordlandProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til AvalonProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Sublime81Profilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til ExosProfilbildet til KvinnenProfilbildet til LeneaProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til sydvest m48
Profilbildet til bait69Profilbildet til Fin g30Profilbildet til zethProfilbildet til j18elverumProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til KatherineProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til RockDudeProfilbildet til Angel4uProfilbildet til LatexmannProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til binittedal31Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til Fineline

KrazyKid92 (gaysir)

@jochon
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt KrazyKid92 (gaysir):Disse profilene har KrazyKid92 (gaysir) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje