Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til PhenrikProfilbildet til MortenBProfilbildet til jenandProfilbildet til Grom87Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til LadyStarProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til SjtProfilbildet til stian93Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til DavinciProfilbildet til rosegartner33
Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til wille455Profilbildet til vanosm52Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til RockDudeProfilbildet til parivestProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til TheMissProfilbildet til DrulProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til pytagorasProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til BBW28Profilbildet til gebbensladd

KrazyKid92 (gaysir)

@jochon
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt KrazyKid92 (gaysir):Disse profilene har KrazyKid92 (gaysir) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje