Profilbildet til yanaProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til AlexanderProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til orro75Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til ExodiaProfilbildet til sverre89Profilbildet til Flekka18Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til FinelineProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til MrTwoface
Profilbildet til AfroManProfilbildet til j18elverumProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til MaykieProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til AnetteleProfilbildet til pierceddickProfilbildet til MolliProfilbildet til JupiterProfilbildet til AyakachanProfilbildet til TuttaProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til PussiProfilbildet til SherylProfilbildet til godsg1

KrazyKid92 (gaysir)

@jochon
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt KrazyKid92 (gaysir):Disse profilene har KrazyKid92 (gaysir) besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje