Profilbildet til GoldenProfilbildet til SadominatorProfilbildet til sisunorProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til HexaProfilbildet til TabbeProfilbildet til qwerty19Profilbildet til BjornchProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til *HerreMannVestbyProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Singel49Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til dewill77Profilbildet til Difference___
Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til synnyProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til RJProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til SKubrickProfilbildet til guttenProfilbildet til FerdiuslexusProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til foresterProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til andy1988Profilbildet til pytagorasProfilbildet til krsflort

KrazyKid92 (gaysir)

@jochon
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt KrazyKid92 (gaysir):Disse profilene har KrazyKid92 (gaysir) besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 4 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 4 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje