Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til ExosProfilbildet til coolchic101Profilbildet til ArousalProfilbildet til charlotee23Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til golfbearProfilbildet til PlatinumProfilbildet til AndroidProfilbildet til No StringsProfilbildet til AndiiProfilbildet til NylongummiProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Alexander44Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til LatexLovr
Profilbildet til Linda_25Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til westpar76Profilbildet til StaaleProfilbildet til 2KosProfilbildet til lekenergodProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til nord88Profilbildet til JM28Profilbildet til Bortenfor Vanilje

KrazyKid92 (gaysir)

@jochon
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt KrazyKid92 (gaysir):Disse profilene har KrazyKid92 (gaysir) besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 18 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 18 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje