Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til FreshnessProfilbildet til SimProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Dotto81Profilbildet til blaithinProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Handyman40Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til afrikarProfilbildet til UerfarenProfilbildet til trannyboyProfilbildet til BBW28
Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til .LisetvProfilbildet til Geirern92Profilbildet til HazeProfilbildet til xtrProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Handyman31Profilbildet til TearyProfilbildet til SadominatorProfilbildet til TheRose49Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til MrbigProfilbildet til Rantaztic

KrazyKid92 (gaysir)

@jochon
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt KrazyKid92 (gaysir):Disse profilene har KrazyKid92 (gaysir) besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 45 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 45 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje