Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til ani5Profilbildet til silverProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til vekten75Profilbildet til GeiriProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til AngelManProfilbildet til Cato1977Profilbildet til TurbohønaProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til RubberkingProfilbildet til Tor&tina40
Profilbildet til HazeProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til SingleLizProfilbildet til Reisende40Profilbildet til joniProfilbildet til jeanettekProfilbildet til LissaProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til LathamsProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til AnMy99Profilbildet til Staale

KrazyKid92 (gaysir)

@jochon
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt KrazyKid92 (gaysir):Disse profilene har KrazyKid92 (gaysir) besøkt:

Frivillige opplysninger

Jeg søker

E-post brevvenn

Min sexstatus

Homse/Bi

Hva jeg liker best

Å bli voldtatt 😉

Hva jeg hater mest

Klining..

Fritekst

Sjekk gaysir profilen min (KrazyKid92) for å lese om meg 😉

Obligatoriske opplysninger

Alias

KrazyKid92 (gaysir)

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje