Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til NallexyProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til NylongummiProfilbildet til BottomProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til Sublime81Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Latex44Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til LærerenProfilbildet til badboy1986Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Lenemor
Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til 2KosProfilbildet til MortenBProfilbildet til Hulder1Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til mrroyalProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til MedusaProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til KaisaProfilbildet til toro60

KrazyKid92 (gaysir)

@jochon
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt KrazyKid92 (gaysir):Disse profilene har KrazyKid92 (gaysir) besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

KrazyKid92 (gaysir)

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

E-post brevvenn

Min sexstatus

Homse/Bi

Hva jeg liker best

Å bli voldtatt 😉

Hva jeg hater mest

Klining..

Fritekst

Sjekk gaysir profilen min (KrazyKid92) for å lese om meg 😉

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje