Profilbildet til No StringsProfilbildet til Hilde79Profilbildet til westpar76Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til englevingerProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til jonas93Profilbildet til lovebbwProfilbildet til zethProfilbildet til Joey77Profilbildet til TearyProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Lars80Profilbildet til ddaanniieelll
Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til LatexmannProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Joey77Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til kinky667Profilbildet til TearyProfilbildet til ThomasassProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Alesio

KrazyKid92 (gaysir)

@jochon
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt KrazyKid92 (gaysir):Disse profilene har KrazyKid92 (gaysir) besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

KrazyKid92 (gaysir)

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

E-post brevvenn

Min sexstatus

Homse/Bi

Hva jeg liker best

Å bli voldtatt 😉

Hva jeg hater mest

Klining..

Fritekst

Sjekk gaysir profilen min (KrazyKid92) for å lese om meg 😉

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje