Profilbildet til BittenProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til poopITboyProfilbildet til RixnProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til shaftyProfilbildet til BottomProfilbildet til BadboyProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til windel999Profilbildet til DodraugenProfilbildet til GjøvikKvinne
Profilbildet til blaithinProfilbildet til SportoguyProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til SiljeProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til NjordProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Kas=)Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Hilde79Profilbildet til KaisaProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til TheReaderProfilbildet til silverProfilbildet til shafty

J'n

@jodden
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt J'n:Disse profilene har J'n besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje