Profilbildet til XL KukkProfilbildet til krsflortProfilbildet til RubberkingProfilbildet til Nic94Profilbildet til snirlenProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til BistvgProfilbildet til BluwProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til just myselfProfilbildet til cat68Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til dewill77Profilbildet til StavangerProfilbildet til Xjanne
Profilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til LatexleahProfilbildet til Huldra89Profilbildet til naitsProfilbildet til KristiansenProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til KWGProfilbildet til røyskattaProfilbildet til BadboyProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til runAProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til DonGrisProfilbildet til Bill

JoeyKrsand

@joey4629
aktiv 7 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt JoeyKrsand:Disse profilene har JoeyKrsand besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje