Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til Latex44Profilbildet til staalmannenProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til nattroseProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til GeiriProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til northkickProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til vanosm52Profilbildet til xantippeProfilbildet til SammiProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Mr BMW
Profilbildet til Haakon92Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til LadysmanProfilbildet til Latex44Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til AlekProfilbildet til hgsd1Profilbildet til troendern93Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til Floppa1Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til beitoProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Iren

JoeyKrsand

@joey4629
aktiv 1 måned, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt JoeyKrsand:Disse profilene har JoeyKrsand besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje