Profilbildet til zailoProfilbildet til MikeProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til pierceddickProfilbildet til golfbearProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til KarinagayProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Julie00Profilbildet til MissMProfilbildet til Trudelutt
Profilbildet til RJProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Lez 40Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til DodraugenProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til SvantepriProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til jente2011Profilbildet til zethProfilbildet til KaisaProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til faithProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til RockDudeProfilbildet til TheRose49

JoeyKrsand

@joey4629
aktiv 2 uker, 4 dager siden
Disse profilene har besøkt JoeyKrsand:Disse profilene har JoeyKrsand besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje