Profilbildet til sola50Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til testomanProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Erik1337Profilbildet til Solros72Profilbildet til joniProfilbildet til HardRockProfilbildet til petrus1956Profilbildet til AzathothProfilbildet til BotanicalProfilbildet til SakoProfilbildet til førdeparetProfilbildet til EvensProfilbildet til Donatello21
Profilbildet til BluwProfilbildet til MidasProfilbildet til SigvegalProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til freaky2Profilbildet til latex66Profilbildet til lalaparProfilbildet til Angel4uProfilbildet til sweden boyProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til TigerProfilbildet til AzathothProfilbildet til Mr.XProfilbildet til dia***Profilbildet til MrTwoface

JoeyKrsand

@joey4629
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt JoeyKrsand:Disse profilene har JoeyKrsand besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje