Profilbildet til simonaProfilbildet til NåProfilbildet til j18elverumProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til BjoernProfilbildet til SupermannProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til AzathothProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Elleseus
Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Mr.XProfilbildet til plusSProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til JustinProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til miss76Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Man30303Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til kenneth

JoeyKrsand

@joey4629
aktiv 11 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt JoeyKrsand:Disse profilene har JoeyKrsand besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje