Profilbildet til MartinosloProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til guttenProfilbildet til .tvliseProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til AlekProfilbildet til DrYvilProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til FinelineProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til slaviProfilbildet til InnlandetProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Alexander44
Profilbildet til EscobarProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til Latex50Profilbildet til lekenergodProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til RubberkingProfilbildet til Joey77Profilbildet til GeiriProfilbildet til Passivg19Profilbildet til lauraloveProfilbildet til RuienProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til NightdiverProfilbildet til karlaa

JoeyKrsand

@joey4629
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt JoeyKrsand:Disse profilene har JoeyKrsand besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje