Profilbildet til freaky2Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til mizzyProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til harepusenProfilbildet til nada000Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til TigerProfilbildet til shado33Profilbildet til ShineProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til dogbayProfilbildet til faithProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til RockhardOslo
Profilbildet til mann oslProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Oslo27Profilbildet til JærguttenProfilbildet til MandrakeProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til SkårnesProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til MissyMooProfilbildet til snirlenProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til ThomasassProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Lathams

JoeyKrsand

@joey4629
aktiv 9 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt JoeyKrsand:Disse profilene har JoeyKrsand besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje