Profilbildet til InsomniaProfilbildet til xdresserProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til SigvegalProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til RosjerProfilbildet til LangbeinProfilbildet til BillProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til lalaparProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til nina1992Profilbildet til AlesioProfilbildet til Merethe21Profilbildet til ensomgutt23
Profilbildet til Siba44Profilbildet til LatexmannProfilbildet til Crazy92Profilbildet til ShineProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til MortenBProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til kastrdProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til MannValdresProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til KWGProfilbildet til DOMINANT

JoeyKrsand

@joey4629
aktiv 5 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt JoeyKrsand:Disse profilene har JoeyKrsand besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje