Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til westpar76Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til bad666boyProfilbildet til IntrMannProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Torill1979Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til MrbigProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til IngegardProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til Rubberking
Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til GogT1971Profilbildet til DonGrisProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Floppa1Profilbildet til HommeProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til LadysmanProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til AinaCdProfilbildet til zethProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jente

JoeyKrsand

@joey4629
aktiv 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt JoeyKrsand:Disse profilene har JoeyKrsand besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje