Profilbildet til XjanneProfilbildet til snirlenProfilbildet til ThomasassProfilbildet til SwededarterProfilbildet til slaviProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til SpindelProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til ChrisCProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til AngelManProfilbildet til DrulProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Høvikmann46
Profilbildet til MikeProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til ZeroProfilbildet til Joey77Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til Sonny55Profilbildet til Androx0Profilbildet til RogermadsProfilbildet til charlotee23Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til KatherineProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til søl

Joey77

@joey77
aktiv 4 år siden
Jenter: Legg meg til på KIK messenger som aerosun77 eller WeChat som aeromix Vis
Disse profilene har besøkt Joey77:Disse profilene har Joey77 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje