Profilbildet til RixnProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til ErogenProfilbildet til Joachim*Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til kennedy85Profilbildet til RogermadsProfilbildet til MelekProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til line tvProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til DonGris
Profilbildet til AlexsProfilbildet til Joachim*Profilbildet til 2hot4UProfilbildet til GhroltProfilbildet til Angel4uProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til JiJiProfilbildet til Siba44Profilbildet til just myselfProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Geirern92Profilbildet til SigvegalProfilbildet til StrazoProfilbildet til norseman9Profilbildet til hgsd1Profilbildet til frekkis71

Joey77

@joey77
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Jenter: Legg meg til på KIK messenger som aerosun77 eller WeChat som aeromix Vis
Disse profilene har besøkt Joey77:Disse profilene har Joey77 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje