Profilbildet til Par på camProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til DrulProfilbildet til XenaProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Latex50Profilbildet til røyskattaProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til Tine cdProfilbildet til KatherineProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til windel999Profilbildet til Zizou
Profilbildet til Trappani89Profilbildet til love one anotherProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til MusashiProfilbildet til bad666boyProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til guttenProfilbildet til @nn@Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til komigje69Profilbildet til stenafo

Joey77

@joey77
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Jenter: Legg meg til på KIK messenger som aerosun77 eller WeChat som aeromix Vis
Disse profilene har besøkt Joey77:Disse profilene har Joey77 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje