Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til dp72Profilbildet til JimBodenProfilbildet til ole322Profilbildet til RockDudeProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til latex66Profilbildet til golfbearProfilbildet til guttenProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Singel49Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til ballderProfilbildet til urokraake
Profilbildet til SpindelProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til Bimann43Profilbildet til VictorProfilbildet til fintparProfilbildet til kajabiProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til TorolavProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til lekenergodProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til bergenm30Profilbildet til NjordProfilbildet til binittedal31

Joey77

@joey77
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Jenter: Legg meg til på KIK messenger som aerosun77 eller WeChat som aeromix Vis
Disse profilene har besøkt Joey77:Disse profilene har Joey77 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje