Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til LululuuProfilbildet til OsloG21Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Latex44Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Man30303Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til maritaProfilbildet til Siba44Profilbildet til qwerty19Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til Sonny55Profilbildet til Xena
Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til vårkåtProfilbildet til MaykieProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Hilde79Profilbildet til BiTrineProfilbildet til 59modellProfilbildet til Linda_25Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til KosMusProfilbildet til BadboyProfilbildet til ExodiaProfilbildet til swedmanProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Kiwien

AinaCd

@jofla
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt AinaCd:Disse profilene har AinaCd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje