Profilbildet til plusSProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til BiTrineProfilbildet til LululuuProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Oslo60+Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til Crazy92Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til elghodeProfilbildet til gutt1981Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Joachim*
Profilbildet til frekkis71Profilbildet til lekenergodProfilbildet til HebroProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til nina1992Profilbildet til DorcasProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til eddi1000Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til maritaProfilbildet til ExodiaProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Niko9Profilbildet til Kåtglattbarbert

AinaCd

@jofla
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt AinaCd:Disse profilene har AinaCd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje