Profilbildet til Leto78Profilbildet til troendern93Profilbildet til -MissV-Profilbildet til BullseyeProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til buskerudProfilbildet til ZaxProfilbildet til El DiabloProfilbildet til Helene89Profilbildet til DonGrisProfilbildet til Buffy93Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til IronheartProfilbildet til JimBodenProfilbildet til pleasure4u2n8
Profilbildet til jonas93Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Grom87Profilbildet til just myselfProfilbildet til Tine cdProfilbildet til MiaBProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til trannyboyProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til fintparProfilbildet til Crazy92Profilbildet til guttenProfilbildet til MariusProfilbildet til OpplandsPar

AinaCd

@jofla
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt AinaCd:Disse profilene har AinaCd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje