Profilbildet til binittedal31Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til trannyboyProfilbildet til AzathothProfilbildet til TorolavProfilbildet til vanosm52Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til pellepoleProfilbildet til LatexmannProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til RomeoProfilbildet til ChivasProfilbildet til JiJiProfilbildet til mrtoreProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til broll
Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til sportfuckProfilbildet til LamatryneProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Sonny55Profilbildet til DrYvilProfilbildet til kmfantProfilbildet til ElviraProfilbildet til Man30303Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til hgsd1Profilbildet til Oslo60+Profilbildet til GiftMann40Brg

Davinci

@john-doe
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje