Profilbildet til sjømannProfilbildet til MusashiProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Thea92Profilbildet til xantippeProfilbildet til TabbeProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til FinelineProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til norseman9Profilbildet til just myselfProfilbildet til Erogen
Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til talkmanProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til KimmernProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til CulprateProfilbildet til godsg1Profilbildet til DorcasProfilbildet til pitt76Profilbildet til treff hedmarkProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til sweettortureProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til sportfuckProfilbildet til sexworker202

Davinci

@john-doe
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje