Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til trannyboyProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til talkmanProfilbildet til gameroslProfilbildet til AndiiProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til Joachim*Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til BergenoProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til NordlandProfilbildet til Man30303Profilbildet til GiftMann40Brg
Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til sabriinaProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til agderProfilbildet til apeeassProfilbildet til Joey77Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til j18elverumProfilbildet til Lars80Profilbildet til Haakon92Profilbildet til nina1992Profilbildet til fridafridaProfilbildet til fintparProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Iren

Davinci

@john-doe
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje