Profilbildet til XL KukkProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til IngunnProfilbildet til julieProfilbildet til Bimann43Profilbildet til CharlesProfilbildet til shinY_Profilbildet til kastrdProfilbildet til swedmanProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til temptationProfilbildet til HenrikKbg
Profilbildet til Solros72Profilbildet til SkårnesProfilbildet til zailoProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til davidandreProfilbildet til SammiProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til Matiine123Profilbildet til MusashiProfilbildet til sluggernProfilbildet til Geirern92

Davinci

@john-doe
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje