Profilbildet til sweettortureProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til pia1975Profilbildet til stor pungProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til h_frodeProfilbildet til RJProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til IngegardProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til Handyman31Profilbildet til afrikarProfilbildet til petrus1956
Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til davidandreProfilbildet til SKubrickProfilbildet til DjeimiProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til JimBodenProfilbildet til JaNuSProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til petzlProfilbildet til julieProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til TordenspydProfilbildet til CleoProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til Vigdis

Davinci

@john-doe
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje