Profilbildet til Osl38Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til ThomasassProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til bait69Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)
Profilbildet til bait69Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til Ramp78Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til ElyProfilbildet til Tromsøgullet 37 år Nord sinProfilbildet til qwerty19Profilbildet til pompelProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til MarwinProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Just4youProfilbildet til MandrakeProfilbildet til faithProfilbildet til AlesioProfilbildet til Mjau Lhmr

Davinci

@john-doe
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje