Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til halloisProfilbildet til j18elverumProfilbildet til LizzyProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til kaiasoProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til vickycdProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til ak00nProfilbildet til MissMProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Ole Kristian 1990
Profilbildet til colargolProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til Nic94Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til MeeowProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til line tvProfilbildet til RosjerProfilbildet til nord88Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til AjscreamProfilbildet til -MissV-Profilbildet til BottomProfilbildet til TordenspydProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til EmmelieKK

Davinci

@john-doe
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje