Profilbildet til DrYvilProfilbildet til jan50Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til .LisetvProfilbildet til OlavsenProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til freaky2Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til LathamsProfilbildet til TheRose49Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til Biparoppland
Profilbildet til NylongummiProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til SamehadaProfilbildet til vårkåtProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til talkmanProfilbildet til LeneaProfilbildet til halloisProfilbildet til TorolavProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Cleo

Davinci

@john-doe
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje