Profilbildet til Kate WProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Mossing34Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til mindwtoProfilbildet til nord88Profilbildet til mrtoreProfilbildet til GeiriProfilbildet til KvastenProfilbildet til Hemne72Profilbildet til AskimMannProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Fin g30Profilbildet til akane21Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til 22 swe Oslo
Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Merethe21Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til hank95Profilbildet til AinaCdProfilbildet til ElviraProfilbildet til MehtevasProfilbildet til FinelineProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til soulofkitchen

Davinci

@john-doe
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje