Profilbildet til MehtevasProfilbildet til ZaxProfilbildet til sweden boyProfilbildet til talkmanProfilbildet til MelekProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til vekten75Profilbildet til Buffy93Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til CulprateProfilbildet til ToremannProfilbildet til ShjalomProfilbildet til just myself
Profilbildet til JiJiProfilbildet til StaaleProfilbildet til FinelineProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til BrumProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til jarlemannProfilbildet til charlotee23Profilbildet til NettstedetProfilbildet til VigdisProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til h_frodeProfilbildet til CrossOda

Davinci

@john-doe
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Davinci:Disse profilene har Davinci besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje